Mały świat Twojego psa
Odejdź na własnych zasadach.
Możesz usunąć konto w aplikacji bez wcześniejszego kontaktu z nami.
- Zakończ aktywny spacer i zaloguj się na konto, które chcesz usunąć.
- Otwórz profil i ustawienia.
- Aby najpierw zachować kopię, wybierz „Skopiuj moje dane na tym urządzeniu”. Zapisz JSON w prywatnym miejscu.
- Wybierz „Usuń moje konto i dane” i potwierdź.
Usunięcie jest trwałe. Usuwa konto i powiązane rekordy z aktywnej bazy serwera oraz dane tego konta z urządzenia, na którym wykonujesz usunięcie.
Co może pozostać?
Starsze kopie serwera mogą zawierać usunięte dane do chwili zastąpienia. Zachowujemy 14 ostatnich ukończonych kopii, zwykle codziennych. Własne eksporty, zrzuty ekranu innych osób i dane na innym urządzeniu offline nie są zdalnie usuwane. Zobacz stronę prywatności po szczegóły.
Nie możesz się zalogować?
Najpierw spróbuj odzyskania hasła. Jeśli nadal potrzebujesz pomocy, napisz na paw@dogoverse.cryoss.com z adresu konta, z tematem „Dogoverse account deletion”. Przed działaniem potwierdzimy własność konta. Nigdy nie podawaj hasła ani kodu z e-maila.
Demonstracja nie tworzy konta; przeładowanie strony usuwa tymczasowe wybory.